Voor iedere tuin- of onderhoudsklus de beste machine en het beste gereedschap, dat is ons motto. In ons assortiment hebben we meer dan 50 merken. Hieronder ziet u enkele daarvan uitgelicht:

STIHL

Dit Duitse merk is al jaren marktleider op het gebied van handgedragen machines voor tuin en park. STIHL heeft een bijzonder gevarieerd aanbod en brengt regelmatig machines uit met de nieuwste technologie. Ook in de particuliere markt verovert STIHL een steeds groter marktaandeel, met name door een zeer uitgebreide sortering accu-aangedreven machines.

Husqvarna

Dit Zweedse merk bestaat al ruim 325 jaar en is grondlegger van de robotmaaier. De eerste machine kwam in 1995 op de markt. Ook de frontmaaiers van Husqvarna behoren tot de top.

EGO

Een relatief jong merk dat in 2010 op de Europese markt kwam met uitsluitend accumachines van A-kwaliteit. Ego heeft onder andere heggenscharen, kettingzagen en grasmaaiers in het assortiment. Wat deze producten bijzonder maakt, is dat ze werken met 56 volts-accu’s.

Nieuwsbrief

Wil jij niks missen? Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van tuinmachines? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!