Voor iedere tuin- of onderhoudsklus de beste machine en het beste gereedschap, dat is ons motto. In ons assortiment hebben we meer dan 50 merken. Hieronder ziet u enkele daarvan uitgelicht:

STIHL

Dit Duitse merk is al jaren marktleider op het gebied van handgedragen machines voor tuin en park. STIHL heeft een bijzonder gevarieerd aanbod en brengt regelmatig machines uit met de nieuwste technologie. Ook in de particuliere markt verovert STIHL een steeds groter marktaandeel, met name door een zeer uitgebreide sortering accu-aangedreven machines.

EGO

EGO produceert en ontwikkelt een uitgebalanceerd assortiment aan accutuinmachines en legt de focus op innovatie. Het assortiment is breed en diep, van grasmaaiers, grastrimmers en heggenscharen tot bladblazers en kettingzagen. Het unieke 56V ARC Lithium accuplatform levert de grootste energiecapaciteit in een hand gedragen accu, wat je de kracht geeft om brandstof aangedreven tuinmachines te overtreffen.

ariens

Ariens is een Amerikaans familiebedrijf opgericht in 1933. Ariens heeft in haar ruim 80-jarige bestaan een uitstekende naam opgebouwd voor zeer hoogwaardige machines voor ieder seizoen. op het gebied van een Zero-Turn maaiers, sneeuwfrees of een van de andere machines: in ieder product vindt u passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.

etesia

De bijzonderheid van Etesia berust in haar oorsprong en haar grootte,  ETESIA is de enige producent  van zitmaaiers, deze KMO uit de Elzas met 130 mensen moet het opnemen tegen gigantische Amerikaanse en Japanse multinationals. En desondanks deze woeste concurrentie, 25 jaar later, slaagt het bedrijf er steeds weer in zich op te leggen als een hoofdspeler in haar markt. 

Husqvarna

Husqvarna is al sinds 1689 gedreven door passie voor innovatie en biedt professionele bos-, park- en tuinproducten. Prestaties en bruikbaarheid gaan hand in hand met veiligheid en zorg voor het milieu in onze baanbrekende innovaties, waarbij accu-oplossingen en robotica het voortouw nemen. Dit Zweedse merk is grondlegger van de robotmaaier. De eerste machine kwam in 1995 op de markt. Ook de frontmaaiers van Husqvarna behoren tot de top.

grin

GRIN verandert hoe je je tuin verzorgt
Met het geoctrooieerde Grin maaisysteem – maai, zonder opvangen, dus geen afval – wordt het gras tijdens het maaien vermaalt. Met Grin hoeft het gras niet opgevangen te worden in een bak, die vervolgens geleegd moet worden.

Kranzle

Hogedrukreinigers, industriële stofzuigers en handveegmachines – dat is de wereld van Kränzle. Opgericht in 1974 heeft de onderneming Kränzle zich ontwikkeld tot een wereldwijde kwaliteitsleider van hogedrukreinigers. Door gebruik te maken van speciaal gesmede messingsoort voor haar hogedrukpompen of de keramische coating van de pompplunjers – topkwaliteit is de onbetwistbaar duidelijke merkstandaard.

GTM

Van maaien tot snoeien, GTM Professional heeft diverse machines voor een compleet onderhoud van tuin of park. Naast een uitgebreide lijn houtversnipperaars heeft diut merk ons onder meer houtklievers, grasmaaiers en verticuteermachines

jANSEN VERSAND

De firma Jansen werd in 1984 opgericht en bestaat inmiddels enkele jaren. Gespecialiseerd in de verkoop van apparaten en machines voor de land- en bosbouw. Ook besteedt dit merk speciale aandacht aan de categorie brandhout-verwerking. Hiervoor zijn er verschillende werktuigen en machines – van houtklovers en boomrooiwagens tot aan brandhoutzagen. Maar ook veel andere producten behoren tot ons assortiment.

silky


Silky heeft al 100 jaar ervaring in het maken van handzagen, altijd met de grootste toewijding en volgens de modernste technieken. De speciale legeringen, de kennis van de verschillende bewerkingen van het metaal en de technische aspecten van de verschillende soorten vertanding zorgen voor een unieke kwaliteit. 

Kubota

Kubota heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van compacte tractoren. Er is een ruime keuze van 12 tot 59 pk, met mechanische of hydrostatische transmissie. De Kubota tractoren zijn uit te breiden met diverse originele Kubota accessoires zoals een voorlader, maaidek, cabine etc.
 

Hayter

De Hayter Harrier-serie grasmaaiers zijn al sinds 1960 dé juiste machines om het strepeneffect te creëren in uw gazon. Ze zijn uitgerust met een wals aan de achterkant van de maaier in plaats van wielen.
Als u denkt aan de mooiste gazons, zult u waarschijnlijk mooie strepen visualiseren. Het is heel eenvoudig om strepen aan uw gazon toe te voegen als u het juiste type maaier heeft. De wals buigt het blad van het gras lichtjes in verschillende richtingen terwijl u het gazon op en neer gaat om de gestreepte look te creëren.

belle trilplaten

Belle levert al vele jaren bouwmachines en is nummer 1 als het aankomt op verdichtingsmachines. Trilplatencombinatieplaten, stampers, dumpers en walsen, alle wat er nodig is voor de juiste verdichting van iedere ondergrond. En daardoor is er juist voor elke situatie een goede verdichtingsmachine te vinden. De Belle trilplaten hebben allemaal één ding gemeen, en dat is dat ze zo zijn ontwikkeld dat hoge productie samengaat met veiligheid en gebruiksgemak.

powertrim

Door de jaren heen is de POWER-TRIM kantensnijder de machine die het probleem van verwaarloosde en overgroeiende grasranden perfect voor u oplost. De machine is voorzien van 4 stalen wielen die ervoor zorgen dat de machine spoorzuiver werkt tijdens het snijden van de kanten. De 4 stalen wielen zijn voorzien van industriële kogellagers en solide rubberen banden. door het gelast stalen frame is deze kantensnijder een zeer stabiele machine.

schliesing

Schliesing levert een volledig programma met hoogwaardige houtversnipperaars, geschikt voor alle soorten snoeihout en voor elke maat boomstam. Ook is er keuze uit aandrijving door een motor of via een aftakas. Alle Schliesing houtversnipperaars zijn leverbaar met de Fluisterschijf®, een in de praktijk bewezen en gepatenteerd snijsysteem. De in V-vorm geplaatste messen trekken het hout gelijkmatiger en met minder trillingen naar het midden van de trechter.

Volpi accu snoeischaren

Leverancier van de Volpi accu snoeischaren. Alle machines zijn uitgevoerd met lithium ion accu’s voor de de maximale levensduur en looptijd. De Volpi accu snoeischaren zijn zowel particulier als professioneel inzetbaar.

Tiger palenrammer

De Tiger Palenrammer is te verkrijgen met veel verschillende accessoires en adapters.
De machine is met name geschikt voor het plaatsen van houten palen van 7×7 en 9×9 en ronde palen tot 130 mm. Tevens hebben wij een adapter voor damwanden.
De Tiger wordt aangedreven door een Honda GX35 motor. Honda levert bij deze machine haar eigen handleiding voor de motor, waarin alle aspecten van het gebruik en het onderhoud van uw Honda-motor staan.

Orec

De handzame, lichte en efficiente tuinfrezen van OREC zijn de ideale machine voor tuinonderhoud en het bewerken van de groente tuin. De kleine tuinfrees onderscheidt zich door onder andere differentieel met blokkering en de mogelijkheid om de frees beide kanten uit te laten draaien waardoor deze machine ook als overtopfrees is te gebruikten, hierdoor is er met de machine ook op zeer hard terrein te werken zonder veel inspanning van de bediener.

tielburger

Een Tielbürger veegmachine trekt zich niets aan van de tijd van het jaar. Hij doet zijn werk onder alle weersomstandigheden en presteert in iedere situatie. Elk onderdeel van een Tielbürger machine is getest op levensduur en duurzaamheid, zodat de veegmachines ook bij continu gebruik en onder zware omstandigheden probleemloos werkt. Kwaliteit tot in het kleinste detail: stof, zand, vuil, water, zout, granulaat, extreme koude of verzengende hitte – onze machines verdragen zware omstandigheden probleemloos.

birchmeier

Machines voor spuitapparatuur, schuimreinigers, dispensers en doseersystemen.
Meer dan alleen een spuittoestel
Handsproeiers of druksproeiers voor thuis, balkon of rozenbehandeling; rugsproeiers of motorrugsproeiers voor tuinen, boomkwekerijen en wijngaarden; manuele poederverstuivers voor onkruidbestrijding of parasietenbestrijding.

eliet

Eliet versnipperaars staan bekend om het hakbijlprincipe. Met dit unieke versnippersysteem hakken de messen volgens de vezelrichting op het hout. Het hout is op deze manier stukken gemakkelijker te versnipperen, waardoor de machines betere prestaties behalen met een kleiner motorvermogen. De machines hebben dan ook een lager verbruik en maken minder geluid. Bovendien kunnen de hakselaars compacter en lichter worden gebouwd.

hoaf onrkuidbeheersing

Al meer dan vijftig jaar realiseert HOAF thermische oplossingen, op basis van een eigen brander technologie, voor klanten over de hele wereld. Met een breed productassortiment op gebied van 
niet-chemische onkruidbeheersing heeft HOAF voor elke toepassing een geschikt product.

briggs & stratton

Briggs & Stratton is werelds grootste producent van luchtgekoelde benzine motoren voor buitenapparatuur.

hako

Hako professionele veegmachines

truxta dumpers

Truxta 4 wiel dumpers

kooijmans handgereedschap

Kooijmans

aspen brandstoffen

Zo schoon mogelijk werken? Gebruik Aspen voor al je machines: van doorslijper, kettingzaag en grasmaaier tot trilplaat. Het resultaat? Gemakkelijk starten, minder onderhoud én beter voor jou en het milieu!