In de grootste showroom van Noord-Holland vindt u alles op het gebied van tuin en groenonderhoud voor de professionele gebruiker en de particulier.

Iedereen die voor het eerst binnenloopt zal zich verbazen over wat er in onze showroom allemaal te zien is aan tuingereedschap en -machines. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Bovendien kunnen onze medewerkers u precies uitleggen welk gereedschap voor welke klus het meest geschikt is.

Jarenlang tuinplezier

Bij Breider vindt u alles wat u zoekt voor de tuin – en van de beste kwaliteit. Op 650 m2 showroomoppervlak hangen en staan honderden producten van circa 50 verschillende merken. Van ieder merk selecteren wij de producten die aan de hoogste eisen voldoen als het gaat om veiligheid, gebruiksgemak en een lange levensduur. Zodat u gegarandeerd jarenlang plezier hebt van uw (hand)gereedschap en/of tuinmachine, of het nu een hark is of een robotmaaier. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, brandstoffen en onderhoudsmiddelen.

Openingstijden

Onze showroom is 6 dagen per week open. Van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:15 uur en op zaterdag van 9:00 tot 15:30 uur ( november tot maart 14:00 uur ). U bent van harte welkom, ook zonder afspraak.