Zowel particulieren als hoveniers en andere groenprofessionals weten Breider te vinden als zij tuingereedschap of -machines van topkwaliteit zoeken. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Iedereen die voor het eerst binnenloopt zal zich verbazen over wat er in onze showroom allemaal te zien is aan tuingereedschap en -machines. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Bovendien kunnen onze medewerkers u precies uitleggen welk gereedschap voor welke klus het meest geschikt is.

Particulieren

Heeft u voor het eerst een tuin? Bent u verhuisd en krijgt u uw nieuwe tuin een makeover? Of wilt u het onderhoud van uw buitenruimte grondig(er) aanpakken? In onze showroom vindt u al het gereedschap en de beste machines voor klussen in de tuin. Breider verkoopt uitsluitend A-merken, zodat u zeker weet dat u met veilig en gebruiksvriendelijk materieel aan de slag gaat.

Professionals

Tot onze professionele klanten behoren hoveniers, gemeenten en beheerders van golfbanen, begraafplaatsen en campings. Voor hen is continuïteit van groot belang. Tijdens het seizoen moet het maai-, snoei- en onderhoudswerk dag na dag probleemloos kunnen doorgaan.

Bij Breider krijgt u deskundig advies over welke machine geschikt is voor welke klus. We kunnen u bijvoorbeeld precies vertellen hoe u snel een groot grasoppervlak maait. En we weten welke technische innovaties voor uw werk interessant zijn. Mocht onverhoopt een machine uitvallen, dan staan we voor u klaar met een snelle reparatieservice [link naar servicepagina] – ook op locatie – en waar nodig een vervangend exemplaar.